Merhabalar sizlere çok basit bir anti minor healing combo taktiği aktaracağım.
Pek çok warirorun derdidir , bizler sadece 720 pot kullanabilirken (KO1440 potlarımız kaldırdı) asaslar minor ile 1000-1200 arası heali rahatlıkla kendilerine verebiliorlar . Bu durumda ii bir minorcunun karşısında lvl iniz ondan yüksek olsa bile pek bir şansınız kalmıyor.
Bu durumun çözümü aslında basit , Plate Shield +8 repeal physical attack yapacaksınız . Evet tek elli silah ile saldırıyorsunuz Ama en az +7 toto ya da +8 philum olması gerek . Ki etklili vurabilesiniz.
Olay şöyle gelişmekte .
Asasımız (yani kurbanımız şımarıkça ve kendinden emin bir şekilde size saldırır )
Hemen cart curt 5li komboya dayanır:) Bu arada siz sıkı bir şekilde 1-2 , 1-2 , yapın kendinizi healleyin ,, dikkat ! mananınızın bitmesini beklemeden arada canınız fulle yaklaşırken mana basın . Tabi bu esnada asas şımarıklık derecesi yüksek ise çoktan nallarıdikmiş olacaktır zira kalkandaki rep özelliği ile yapmış olduğu komboların %25 i ona atak olarak geri dönecektir ve kendisini heallemek ya da minorlamak zahmetine girmediyse direk n eolduğunu anlamadan yatacaktır:)
Hadi diyelim kendisini minorledi potladı ..
Yetmez
Zira en nihayetinde warriorun gücü asasdan daha yüksek olduğu için sizin taşıyacağınız pot onun taşıyabileceğindne daha fazladır .
En sonunda ühühühü potum bitti diyerek kaçacaktır .
Kaçmazsa malum sonuç onmu beklemektedir ..... ölüm:)
Zaten kaçınca da kimin kazandığını söylemeye gerek yok gene warrior .
Ha bu arada efendim kalkan kullanmasana falan diye mızmızlanabilirler.
Cevabınız çok basit .
Ben defensive warriorum
Ya da ne bileyim dalga gecin ,, oldu istersen dd ile zırhda takmayım falan diye...
Eh biraz uğraşın göreceksiniz artık 2-3 lvl altınızdaki asasların sizi kesebilmesini bırakın 2-3 lvl üstünüzdeki asaslara bile kafa tutabilirsiniz ....